Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά και τα φυτά είναι μικρά και μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μαςˑ και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτο-ολιγοφαγία (δίαιτα 80/10/10) σώζουν καλούς και κακούς ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν τη Γη ολόκληρη!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, σώζουμε όλο τον κόσμο!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, αλλάζουμε το σύστημα!!! Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροαυγοτσιμέντοκοτολακτοκαρκινοπαρασιτοφάγος, τέρας, φασίστας και ναζί > veganism, raw veganism, fruitarianism, breatharianism > veganism, raw veganism fruitarianism Βασίλης Καφαταρίδης

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Εθνοσυνέλευση, Άμεση Δημοκρατία, 14/11/21, Σύνταγμα, Αθήνα.

 


Πανδημία απάτης, τρέλας, φόβου, τρόμου, φασισμού, φτώχειας, Γενοκτονία των Ελλήνων, ισλαμοποίηση της χώρας, αντικατάσταση του πληθυσμού, μείωση παγκόσμιου πληθυσμού, αλλαγή των συνόρων. Παγκόσμιος Οργανισμός Μεγάλων Συμφερόντων, Παγκόσμιος Οργανισμός Χρημάτων, Διαστροφής, Ανωμαλίας, Νεκροφαγίας, Πτωματοφαγίας, Κανιβαλισμού, Αρρώστιας και Πρόωρου Θανάτου (Π.Ο."Υ.").

Η "δημοκρατία" του Ρότσιλντ και του Κεντρικού ΡαββινοΜασονοΙσραηλινού Συμβουλίου - Κράτος εν Κράτει - Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την εντολή του Ελευθέριου Βενιζέλου το 1919 κατεχόμενης από το 1831 Ελλάδας βρωμάει φασισμό!!!!!!!!!!!!

https://trelafasismos.blogspot.com/

https://ecofruitarian.blogspot.com/

https://youtu.be/lFNzmPryWbA

https://youtu.be/yNgfXRdMevQ 

https://youtu.be/oZV2YkX-lRk

http://humanisticecology.blogspot.com/

http://omofagos.blogspot.com/

 

Ταλμούδ, το βιβλίο του μίσους

http://www.ascending.gr/ταλμούδ-το-βιβλίο-του-μίσους/

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ: Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ...ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΗΝ...ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ! ΕΚΧΩΡΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ!

https://indobserver.gr/εθνικα-θεματα/ντοκουμεντο-σοκ-η-ελληνικη-δημοκρατια-ειναι-ανωνυμη-εταιρεια-με-αφμ-στην-ουασινγκτων?fbclid=IwAR17z9uLFt4idOkLBL_oD6gtpKlmG5Y0M64lMMI1lRG6BY7GpO0q0N-BXaE

 

Ταξίδι στο τέλος του κόσμου-Νησί του Πάσχα

Η ιστορία (αυτοκαταστροφής) της Νήσου του Πάσχα

http://humanisticecology.blogspot.com/2009/01/blog-post_3506.html

 

Dees Illustration

https://wallhaveni.blogspot.com/2018/02/dees-illustration.html

 

Youtube: iliofagia breatharianism vasilis kafataridis:

http://www.youtube.com/veganvkafataridis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου