Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά και τα φυτά είναι μικρά και μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μαςˑ και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτο-ολιγοφαγία (δίαιτα 80/10/10) σώζουν καλούς και κακούς ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν τη Γη ολόκληρη!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, σώζουμε όλο τον κόσμο!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, αλλάζουμε το σύστημα!!! Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροαυγοτσιμέντοκοτολακτοκαρκινοπαρασιτοφάγος, τέρας, φασίστας και ναζί > veganism, raw veganism, fruitarianism, breatharianism > veganism, raw veganism fruitarianism Βασίλης Καφαταρίδης

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Σχόλιο για Εβραίους, έθνη Βασίλης Καφαταρίδης

Στο πλανήτη Γη δεν υπάρχουν καθαρές φυλές. Όλοι άνθρωποι (και Έλληνες) είναι μιγάδες. Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καθαρές φυλές / καθαρά έθνη δεν υπήρχαν ποτέ και δεν υπάρχουν. 

Όλοι βρίζουν τους Εβραίους. Θα πω ξανά ότι όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια (βλ. σχόλιο κάτω -αδέλφια ζώα, ψάρια, φυτά, Ουρανός, Γη)

Αυτό που θα πω, το είπα ίσως και δεκάδες χιλιάδες φορές. (βλ. προηγούμενες αναρτήσεις, άρθρα, σχόλια στις πολλές ιστοσελίδες μου, βλ. βιβλία που έγραψα)

Αυτό το λέω περίπου 20 χρόνια ότι - Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, Κακοί. Όλοι αδέλφια. Αυτοί που ονομάζονται Εβραίοι είναι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και Αφρικανοί κτίστες που έφυγαν πριν πολλές χιλιετίες από την Αίγυπτο και εγκαταστάθηκαν στο χώρο που τώρα ονομάζετε Ισραήλ.

Η ομάδα αυτή - οι Αιγύπτιοι και Αφρικανοί αναμείχθηκαν τότε με τον ντόπιο πληθυσμό, ήρθαν και αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι πήγαν εκεί και σε όλες τις χώρες του κόσμου (50 χιλιάδες περίπου, ίσως και παραπάνω χρόνια αρχαίοι Έλληνες ταξίδευαν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν και στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική, πήγαν και σε όλα τα μέρη της Ευρώπης, πήγαν στην Αφρική, στην Αυστραλία, στις Φιλιππίνες, στη Κίνα, στα νησιά της Ωκεανίας (ωκεανός, όπως και χιλιάδες άλλες λέξεις είναι ελληνική λέξη)  στην Ινδία, στη Νοτιοανατολική Ασία), αναμείχθηκαν με τους αρχαίους Έλληνες, οπότε οι "Εβραίοι" έχουν 30% περίπου αίμα και το dna Αιγυπτιακό / Αφρικανικό, 30% περίπου αίμα και dna ντόπιου πληθυσμού που ζούσαν εκεί πριν τον ερχομό των Αιγυπτίων και Αφρικανών, περίπου 20% αίμα και dna ελληνικό, 10% αίμα και dna περσικό και 10% αίμα και dna Χαζαρικό.

Οι Χάζαροι, ή Χαζάροι είναι μίξη πολλών λαών. Έχουν αίμα / dna των Μογγόλων, των Ρώσων / των Σλάβων των Ουκρανών, των Ελλήνων, των Γεωργιανών, των Αζέρων και άλλων λαών.

CopyRight Βασίλης Καφαταρίδης

Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα πουλιά, τα ψάρια, τα ερπετά και κάθε άλλο πλάσμα που κινείτε πάνω στη Γη, στα ποτάμια, στις λίμνες, θάλασσες και ωκεανούς είναι μικρά μας αδέλφια. Τα φυτά -δένδρα, θάμνοι, χόρτα- είναι μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μας και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτοφαγία και ηλιοφαγία σώζουν ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια (ζώα, ψάρια και φυτά), σώζουν τη Γη ολόκληρη!!

Βλ. ιστοσελίδες μου, τα βιβλία μου, φιλικούς συνδέσμους στις ιστοσελίδες μου, ομάδες στο Facebook στις οποίες είμαι μέλος.

Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμέντοκοτολακτοκαρκινοφάγος, τέρας, φασίστας, ναζί και νυν breatharian (όχι 100%)
Omnivore > Vegetarianism > Veganism > Raw Veganism > Fruitarianism > Liquidarianism > Breatharianism
Βασίλης Καφαταρίδης

Οι λαίμαργες, ανώμαλες, αυτόχειρες και ανήθικες κοινωνίες των νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμέντοφάγων γεννάνε λαίμαργους και ανήθικους πολιτικούς.
Βασίλης Καφαταρίδης

Υπάρχουν καλοί και κακοί Έλληνες, καλοί και κακοί Εβραίοι, καλοί και κακοί Γερμανοί, καλοί και κακοί Τούρκοι, καλοί και κακοί Ρώσοι, Κινέζοι, Γεωργιανοί, Αφγανοί, Καζάχοι, Κορεάτες, Άγγλοι, Αμερικανοί.......

Εάν θες να αλλάξεις τον κόσμο, να αλλάξεις πρώτα τον εαυτό σου.
“Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει πρώτα τον εαυτό του.”
Σωκράτης

Εάν στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σου δεν έχεις έργα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τότε ζεις σε ένα σπίτι χωρίς φως.
Τζορτζ Μπέρναρντ Σω

Οι λαίμαργες, ανήθικες, ανώμαλες, αυτόχειρες, αφύσικες και παράλογες κοινωνίες των νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμέντοκοτοφάγων γεννάνε λαίμαργους και ανήθικους πολιτικούς.
Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμέντοκοτοφάγος, τέρας, φασίστας, ναζί και νυν breatharian (όχι 100%)
Βασίλης Καφαταρίδης

Γνώρισε τον εαυτό σου!!!
Γίνε άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης!!!
Γίνε ολικά χορτοφάγος vegan Trofeas Trofeasvegan Veganfoods!!!
Γίνε ωμοφάγος Raw Life - Συνταγές Ωμοφαγίας!!!
Γίνε φρουτοφάγος Fruitarian!!!
Σώσε τον εαυτό σου για να σωθεί όλος ο κόσμος και για να αλλάξει το σύστημα που κυβερνάει τον κόσμο!!!
Ζήσε σύμφωνα με τους νόμους της φύσης και όχι παρά φύσιν!!!
Σώσε τον εαυτό σου και το σύστημα - ο κόσμος όλος θα αλλάξει μέσα σε 2-3 μήνες!!!
Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο!!!

(Αν θα με άκουγαν όλοι όλα αυτά που λέω εδώ και 20 χρόνια, ο κόσμος - το σύστημα θα άλλαζε χτες)
Βασίλης Καφαταρίδης

Επαναλαμβάνω. Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα πουλιά, τα ψάρια, τα ερπετά και κάθε άλλο πλάσμα που κινείτε πάνω στη Γη, στα ποτάμια, στις λίμνες, θάλασσες και ωκεανούς είναι μικρά μας αδέλφια. Τα φυτά -δένδρα, θάμνοι, χόρτα- είναι μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μας και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτοφαγία και ηλιοφαγία σώζουν ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια (ζώα, ψάρια και φυτά), σώζουν τη Γη ολόκληρη!!!


Εβραίοι, Βικιπαίδεια 
https://el.wikipedia.org/wiki/Εβραίοι


Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτησ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου