Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά και τα φυτά είναι μικρά και μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μαςˑ και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτο-ολιγοφαγία (δίαιτα 80/10/10) σώζουν καλούς και κακούς ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν τη Γη ολόκληρη!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, σώζουμε όλο τον κόσμο!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, αλλάζουμε το σύστημα!!! Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροαυγοτσιμέντοκοτολακτοκαρκινοπαρασιτοφάγος, τέρας, φασίστας και ναζί > veganism, raw veganism, fruitarianism, breatharianism > veganism, raw veganism fruitarianism Βασίλης Καφαταρίδης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α120Σ στον ΕΒΡΟ (2ο Μέρος)

 Επειδή το βίντεο είναι πολύ μεγάλο, πατήστε εκεί που λέει Δείτε βίντεο στο Facebook
- Μάθετε περισσότερα

 
Δείτε το βίντεο στο Facebook
https://fb.watch/3CGp2eVmor/


 Να στέλνετε κάθε μέρα μηνύματα - καταγγελίες - αναφορές για όλα αυτά τα άκρως απαράδεκτα, άκρως παράλογα, άκρως φασιστικά, άκρως αντιδημοκρατικά και άκρως αντισυνταγματικά μέτρα που επιβάλλει η σημερινή κυβέρνηση Γενοκτονίας των Ελλήνων του Κυριάκου Μητσοτάκη τους τελευταίους 10 μήνες στον Ελληνικό λαό στην πρόεδρο δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ή ηλεκτρονικά, ή με το ταχυδρομείο.
Το να συζητάμε όλοι εμείς μεταξύ μας εδώ στο facebook και να βρίζουμε εδώ στο facebook την κυβέρνηση και το κράτος γενικά, δεν λύνουμε το πρόβλημα.
Η πρόεδρος Δημοκρατίας έχει λογαριασμό στο Twitter. (Βλ. κάτω)
Γράψτε ό,τι θέλετε εσείς και όπως θέλετε εσείς.
Μπορείτε, αν θέλετε, να γράψετε αυτό εδώ. Όπως θέλετε εσείς.
Θέμα: Γενοκτονία των Ελλήνων για να γεμίσουν τσέπες αδίστακτων ξένων και ντόπιων δολοφόνων
ή: Πανδημία διαστροφής, απάτης, παραλογισμού, φόβου, τρόμου, φασισμού και φτώχειας
ή: Πού είναι εισαγγελείς Αρείου Πάγου - Φύλακες του συντάγματος?
Προς: Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Από:
Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση κατοικίας
Νομός
Τ.Κ.:
Αγαπητή Πρόεδρε Ελληνικής Δημοκρατίας. Καλησπέρα.
Ζητάω / Ζητάμε άμεση σύλληψη και φυλάκιση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, άμεση σύλληψη και φυλάκιση του υπουργού και υφυπουργό υπουργείου Γενοκτονίας των Ελλήνων, Τρόμου, Φόβου και Φασισμού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Νίκο Χαρδαλιά, άμεση σύλληψη και φυλάκιση τον υπουργό υπουργείου Γενοκτονίας των Ελλήνων, υπουργείου Φόβου, Τρόμου, Τρέλας, Φασισμού και Αρρώστιας Βασίλη Κικίλια, άμεση σύλληψη και φυλάκιση όλων των γιατρών ομάδας "λοιμοξιολόγων" με τον επικεφαλής Σωτήρη Τσιόδρα!!
Παραβίασαν και παραβιάζουν συστηματικά από τον Μάρτιο του 2020, μέχρι σήμερα τα μισά άρθρα και παράγραφα του Συντάγματος της Ελλάδας!!
Παραβίασαν και παραβιάζουν από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας και μισά άρθρα του Κώδικα Ποινικού Δικαίου!!
Παραβίασαν και παραβιάζουν την Οικουμενική Διακήρυξη του Ανθρώπου (10-12-1948)!!
Παραβίασαν και παραβιάζουν το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα ( Ν. 2462/1977)-Τρίτο Μέρος- Άρθρο 7!!
Την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών της Ρώμης 4/11/1950 (ΕΣΔΑ)!!
Τη Διεθνής Σύμβαση για την Βιοηθική του OVIEDO/1998!!
Το Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης- Άρθρο 7!!
Τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και τους 10 βασικές αρχές
Οικουμενική Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (UNESCO/1950)!!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφορεί συχνά ελεύθερα σε όλη την επικράτεια, κυκλοφορεί και μαζί με τους φίλους του υπουργούς και βουλευτές χωρίς να φοράνε μάσκες, κάνουν γλέντια χωρίς να κρατάνε αποστάσεις μετά τις 9 η ώρα το βράδυ (βλέπετε 50 άτομα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που γλέντησαν στο σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία πριν λίγες μέρες),
Κυριάκος Μητσοτάκης που πήγε στην Πάρνηθα με το ποδήλατό του χωρίς μάσκα, φωτογραφήθηκε με πολλούς φίλους του σχεδόν αγκαλιά και χωρίς να φοράνε μάσκες.
Δημοκρατία δεν έχουμε. Το Κράτος του Δικαίου δεν έχουμε. Ισότητα δεν έχουμε. Εισαγγελείς του Άρειου Πάγου - Φύλακες Άρθρων του Συντάγματος δεν έχουμε. Έχουμε τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Νίκο Χαρδαλιά και την αστυνομία που κυνηγάει μέρα - νύχτα όλους αυτούς τους μήνες φτωχούς και απλούς πολίτες και βάζουν άκρως αντισυνταγματικά, άκρως παράλογα, άκρως ασήκωτα και άκρως φασιστικά πρόστιμα στους φτωχούς και απλούς πολίτες!!!
Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Νίκο Χαρδαλιά και την αστυνομία που να κυνηγάει τους πολιτικούς και να τους βάζει ασήκωτα πρόστιμα δεν έχουμε!!!
Από όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβάλει τα πιο σκληρά, τα πιο φασιστικά και τα πιο παράλογα μέτρα που υπάρχουν στον κόσμο ολόκληρο!!!!
Με σεβασμό και αγάπη
Όνοματεπώνυμο
1.- Ελληνικό Σύνταγμα: Άρθρο 2παρ.1 και Άρθρο 5
2,- ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (Κ.Ι.Δ)
3.- Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (10-12-1948)
4.-Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα ( Ν. 2462/1977)-Τρίτο Μέρος- Άρθρο 7.
5.-Ευρωπαική Σύμβαση για την προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελειωδών Ελευθεριών της ΡΩΜΗΣ/1950 (ΕΣΔΑ).
6.- Διεθνής Σύμβαση για την Βιοηθική του OVIEDO/1998
7.- Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης- Άρθρο 7.
8.- Κώδικας της Νυρεμβέργης
9.- Οικουμενική Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα ΔικαιώματαUNESCO/1950
Επικοινωνία
Προεδρικό Μέγαρο
Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
Αθήνα Τ.Κ 100 28
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων - Πληροφορίες
---------------
Να ξέρουν όλοι / όλες ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε από μας βγαίνουν
Να ξέρουν όλοι / όλες ότι δυστυχώς, οι περισσότεροι από μας δεν είναι άνθρωποι, αλλά τέρατα, Κύκλωπες, φασίστες και ναζί προς τα ζώα και τα ψάρια. Μόνο Κύκλωπες τρώνε μωρά, παιδιά, και γονείς. Μόνο Κύκλωπες τρώνε σάρκες, πτώματα
Να ξέρουν όλοι / όλες ότι δυστυχώς πάνω από 90% των ανθρώπων είναι φασίστες και ναζί προς τα ζώα και τα ψάρια, είναι φασίστες και ναζί προς όλα τα γήινα πλάσματα.
Πυθαγόρας: Όσο ο άνθρωπος θα συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας κατώτερων ζώντων όντων, δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι θα κατασφάζουν ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, αυτός που σπέρνει το σπόρο του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να δρέψει χαρά και αγάπη.
Λέων Τολστόι: Όσο θα υπάρχουν σφαγεία ζώων, θα υπάρχουν και πόλεμοι.
Οι λαίμαργες, ανώμαλες, ανήθικες και παράλογες κοινωνίες των νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμεντοκοτοκαρκινοσαβουροφάγων γεννάνε λαίμαργους, ανώμαλους και ανήθικους πολιτικούς, γεννάνε λαίμαργες, ανώμαλες και ανήθικες κυβερνήσεις.
Δεν θέλουμε επανάσταση, αλλά εξέλιξη - μετάβαση από άκρως ανήθικες και άκρως παράλογες κοινωνίες των νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμεντοκοτοκαρκινοσαβουροφάγων σε κοινωνίες φίλων των ζώων και των ψαριών, σε κοινωνίες ολικά χορτοφάγων - vegan, ωμοφάγων - raw vegan, φρουτοφάγων - fruitarian και, αν είναι δυνατόν, ηλιοφάγων / πρανοφάγων - breatharian.
Η επανάσταση πρέπει να είναι διατροφική, ζωοφιλική, πολιτισμική, οικολογική, ωμοφαγική, φρουτοφαγική, χορτοφαγική και αυτονομική (αυτονομία: ζωή χωρίς λήψης τροφής από το στόμα)
Βλ. ιστοσελίδες μου.
Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμεντοκοτοκαρκινοσαβουροφάγος και νυν breatharian (όχι 100%)
Βασίλης Καφαταρίδης
Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα πουλιά, τα ψάρια, τα ερπετά και κάθε πλάσμα που κινείτε πάνω στη Γη, στις θάλασσές, στα ποτάμια και ωκεανούς είναι μικρά μας αδέλφια. Τα φυτά -δένδρα, θάμνοι, χόρτα- είναι τα μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μας και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η ωμοφαγία, φρουτοφαγία, ολιγοφαγία και ηλιοφαγία σώζουν ανθρώπους, σώζουν τα μικρά καιτα μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν τη Γη ολόκληρη.
Γνώρισε τον εαυτό σου!!
Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο!!
Γίνε Άνθρωπος!!
Γίνε ολικά χορτοφάγος vegan!!
Γίνε ωμοφάγος Raw Vegan!!
Γίνε φρουτοφάγος Fruitarian!!
Γίνε ηλιοφάγος / πρανοφάγος Breatharian και ο κόσμος θα αλλάξει και το σύστημα θα πέσει χωρίς βία και ταραχές!!!
Σώζοντας τον εαυτό μας, σώζουμε όλο τον κόσμο και αλλάζουμε σύστημα χωρίς βία και ταραχές!
Οι λαίμαργες, ανώμαλες, ανήθικες και παράλογες κοινωνίες των αυτόχειρων νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγοτσιμεντοκοτοκαρκινοφάγων γεννάνε λαίμαργους, ανώμαλους, ανήθικους και αυτόχειρους πολιτικούς, λαίμαργους, ανώμαλους και λαίμαργες, ανώμαλες και ανήθικες κυβερνήσεις.
Γνώρισε τον εαυτό σου! Γίνε άνθρωπος, ζωόφιλος, οικολόγος vegan!!
Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο!!
Ο άνθρωπος δεν πεθαίνει, αυτοκτονεί σιγά, σιγά.
Σενέκας

Περισσότερα

http://humanisticecology.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου