Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά και τα φυτά είναι μικρά και μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μαςˑ και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτο-ολιγοφαγία (δίαιτα 80/10/10) σώζουν καλούς και κακούς ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν τη Γη ολόκληρη!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, σώζουμε όλο τον κόσμο!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, αλλάζουμε το σύστημα!!! Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροαυγοτσιμέντοκοτολακτοκαρκινοπαρασιτοφάγος, τέρας, φασίστας και ναζί > veganism, raw veganism, fruitarianism, breatharianism > veganism, raw veganism fruitarianism Βασίλης Καφαταρίδης

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Το πιο πυκνοκατοικημένο μέρος του πλανήτη δεν έχει κορονοϊό!!

Οι φρουτοφάγοι, ωμοφάγοι και χορτοφάγοι δεν κολλάνε ιούς, βακτήρια.

Όσο τρώμε ζωικές τροφές, πτώματα ζώων, ψαριών και πουλερικών, αυγά τσιμέντο και γαλακτοκομικά, δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς!!

Το πιο πυκνοκατοικημένο μέρος του πλανήτη δεν έχει κορονοϊό Covid-19!! 
[25.05.2020]

Σκεφτείτε το: Μόνο 43 άτομα (4 θάνατοι) ανά 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα αρρώστησαν με 1 εκατομμύριο κατοίκους που κάθονται ο ένας, πάνω στον άλλον, με μια τουαλέτα για 1450 άτομα!!! Χωρίς μάσκες, χωρίς αντισηπτικά, χωρίς αποστάσεις!!!

Πού είναι, η πανδημία; Πού είναι βουνά των πτωμάτων; Γιατί ο ιός δεν λειτουργεί στις παραγκουπόλεις της Βομβάης;

Στις παραγκουπόλεις μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμο της Βομβάη, ουσιαστικά κανείς δεν αρρώστησε από τον κορονοϊό.
Σε αυτήν την πόλη ζουν σχεδόν 29 εκατομμύρια άνθρωποι. Η πυκνότητα του πληθυσμού είναι 21.665 άτομα / km² (σύμφωνα με αυτήν την παράμετρο, η πόλη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον κόσμο μετά τη Μανίλα των Φιλιππίνων).

Επιπλέον, στη Βομβάη υπάρχει η περίφημη παραγκούπολη Dharavi, όπου περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι ζουν σε μια έκταση μόλις 2,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων!!

Περισσότερες πληροφορίες για το άρθρο στον σύνδεσμο https://clck.ru/NdkQx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου