Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί. Όλοι αδέλφια. Τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά και τα φυτά είναι μικρά και μεγάλα μας αδέλφια. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν ψάρια και φυτά. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μαςˑ και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά. Η αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και μισοάδειο στομάχι, η φρουτο-ολιγοφαγία (δίαιτα 80/10/10) σώζουν καλούς και κακούς ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν τη Γη ολόκληρη!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, σώζουμε όλο τον κόσμο!!! Σώζοντας τον εαυτό μας, αλλάζουμε το σύστημα!!! Πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροαυγοτσιμέντοκοτολακτοκαρκινοπαρασιτοφάγος, τέρας, φασίστας και ναζί > veganism, raw veganism, fruitarianism, breatharianism > veganism, raw veganism fruitarianism Βασίλης Καφαταρίδης

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΪΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΗΣ

Εφ΄ όσον ο ιός λένε ότι μεταδίδεται τόσο εύκολα μπορεί κάποιος να τον κολλήσει ανέτως είτε ψωνίζοντας σε κάποιο κατάστημα, είτε μέσω κάποιου διανομέως που θα του φέρει φαγητό στο σπίτι (γιατί άραγε δεν απαγορεύτηκαν και αυτά;;;) Ίδωμεν.

Άρα ο κίνδυνος παραμένει, και δεν περιορίζεται μέσω της αντιλήψεως μιας μειωμένης στατιστικής πιθανότητος. Αυτό θα είχε νόημα εάν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος μεταδόσεως. όπως π.χ. με το "έηντζ". Όποιος είχε μεγαλύτερη δραστηριότητα σεξουαλικώς τότε ναι, είχε μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσει, όποιος είχε μηδενική σεξουαλική δραστηριότητα (ή επαφή μέσω αίματος) είχε και μηδενικές πιθανότητες.

Ο κορωνοϊός λένε ότι μεταδίδεται και με απλή επαφή π.χ.μέσω μιας χειρολαβής. Υπό αυτές τις συνθήκες αρκούν ελάχιστοι ενδιάμεσοι κρίκοι για να κολλήσει όλος ο πληθυσμός διότι η μετάδοσις (βάσει των δεδομένων τους) γίνεται με γεωμετρικήν - εκθετικήν πρόοδον. Εάν π.χ. έχουμε 1000 φορείς, και ο καθένας έρθει σε επαφή έστω και με έναν την ημέρα (ή έστω και με ένα αντικείμενον), την 2η μέρα θα έχουμε 2000, την 3η 4000, την 4η 8000, την 5η 16.000 κ.ο.κ. την 14η 8.192.000.

Συμπέρασμα: Θα είχαμε ήδη κολλήσει ΟΛΟΙ.

Αυτό στην πράξη όμως, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ "αν σπάσει η αλυσίδα". Και η αλυσίδα σπάει ΠΑΝΤΑ σε οποιαδήποτε εποχή σε οποιαδήποτε επιδημία. Αυτό συμβαίνει απλούστατα διότι σε κάποιους υπάρχει ανάπτυξις αντισωμάτων πράγμα που συμβαίνει όσο έχουμε ΥΓΙΕΣ ανοσοποιητικόν σύστημα σε συνδυασμόν με έλλειψιν άγχους και πανικού και συγκροτημένην ψυχονοητικήν κατάστασιν.

******

Στην γεωμετρικήν πρόοδον θεωρήσαμε ΜΙΑ και ΜΟΝΗ ΕΠΑΦΗΝ ανά ημέρα, χάριν ευκολίας των υπολογισμών. Στην πράξιν δεν υπάρχει μία επαφή αλλά πολλές περισσότερες. Δηλαδή κάθε κρίκος της αλυσίδος συμμετέχει και σε πολλές άλλες αλυσίδες. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε κολλήσει όλοι από τις πρώτες 2-3 μέρες και όχι 14 που ενδεικτικώς αναφέραμε.

Ακόμη και αυτοί που επιλέγουν το "μένουμε σπίτι" κάποια στιγμή βγαίνουν έξω για προμήθειες, εκτός αν επιλέξουν να μπουν σε "γυάλα".

Το γεγονός ότι ΔΕΝ έχουμε κολλήσει όλοι (ή και νοσήσει), οφείλεται στο σπάσιμο της αλυσίδος όχι λόγω "απομονώσεως" αλλά λόγω ανοσοποιητικού.

Ας ευελπιστούμε ότι στο επόμενον παγκόσμιον πείραμα τρομοκρατίας δεν μας ρίξουν πυρηνικά τα οποία δεν αντιμετωπίζονται από το ανοσοποιητικόν ...

******

Άλλον βαθύτερον σκοπόν έχουν τα περιοριστικά μέτρα. Το τι ακριβώς θα φανεί.
- Πάντως μέχρι τώρα από τα θαλάσσια σύνορα μπαίνουν συνεχώς απρόσκλητοι αλλοδαποί και συνεχώς μεταφέρονται σε νέες δομές (εκεί γιατί ΔΕΝ υπάρχουν ΜΕΤΡΑ;;;) ενώ οι "κυβερνώντες" επιβάλουν από τους Έλληνες περιορισμόν των Ελευθεριών τους.
- Οι φαρμακοβιομηχανίες πουλάνε σωρηδόν (και παραγκωνίζουν φυσικά αντισηπτικά απολυμαντικά εκτός από τα χημικά).
- Η οικονομική ζημία ειδικώς σε πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που πήγαιναν να ορθοποδήσουν τους ξαναχτύπησε.
- Οι "κυβερνώντες" το "παίζουν καλοί" και "εξιλεώνονται" από τις ζημίες που έχουν επιφέρει.
- Το σύστημα όντας παμπόνηρον κατάφερε να διχάσει για μία ακόμη φορά τον κόσμον. Αυτήν την φορά ο διχασμός δεν είναι κομματικός, δεν είναι Εθνικός (αν και επιδρά και εκεί), δεν αφορά Φιλοπάτριδες ή Αδιάφορους ή Διεθνιστές. Ο διχασμός είναι μεταξύ αυτών που λένε: "Ναι στα μέτρα" και αυτούς που λένε ότι "όχι μόνον δεν χρειάζονται αλλά είναι και επικίνδυνα".

******

Χώρια που η πιθανότης να νοσήσει κάποιος είναι μικρότερη από οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή αιτία και για καμμία εκ των οποίων ΔΕΝ προκλήθηκε τέτοιος συντονισμένος παγκόσμιος πανικός. Αυτό αποδεικνύει ή υποδεικνύει και το βάθος της συνωμοσίας. Μιλάμε δηλαδή για απόλυτη παράνοια. Οι ταινίες του Χόλλυγουντ και τα μ.μ.εξαπατήσεως έχουν κάνει πολύ καλή ιδεοϋποβολή - ιδεοπιβολή (προπαγάνδα), η οποία από τις πρώτες ημέρες εμφανίσεως του ιού μίλαγε για "πανδημία". Πώς το ήξεραν άραγε χωρίς να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά;;; (Ενδεικτικώς στην Κίνα υπήρξαν 3.600 νεκροί, επί συνολικού πληθυσμού 1.500.000.000. Πιθανότης θανάτου; 1 : 416.666 σχεδόν 2 στο εκατομμύριο! Από πείνα και κακουχίες στα δουλοεργοστάσια πόσοι πεθαίνουν σε μια μέρα;..)

******

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να ακολουθούνται οι κανόνες υγιεινής ή ότι πρέπει να αδιαφορήσουμε, ή ότι το νοσηλευτικόν προσωπικόν δεν κάνει Αγώνα προκειμένου αντιμετωπίσει την κατάστασιν. . Αντιθέτως, προσπαθώ να δώσω μία πιο ορθή και αντικειμενική διάστασιν και ερμηνείαν του προβλήματος.


https://www.facebook.com/eurymaxos/posts/1864187410383313



Πύλη Ιάσωνος και Ρέας - Συζητήσεις::Βήμα::ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΪΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΗΣ: Συζητήσεις::Βήμα::ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΪΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου