Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Απαράδεκτοι, επικίνδυνοι και αφύσικοι άνθρωποι. Απαράδεκτες και επικίνδυνες καταστάσεις

Προς 


1. Γ.Γ. Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

2. Υπουργό, Αναπληρωτή Υπουργό, Υφυπουργό, Γενικούς Γραμματείς και Ειδικούς Γραμματείς Υπουργείου Εσωτερικών, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους και Αντιδημάρχους

3. Υπουργό, Αναπληρωτή Υπουργό, Υφυπουργό και Γ.Γ. Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

4. Υπουργό, Αναπληρωτή Υπουργό, Γ.Γ., Αναπληρωτή Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας

5. Υπουργό, Αναπληρωτή Υπουργό, Υφυπουργό και Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Διατροφή σκύλων, ανθρώπων και γατιών. 

Το φυσικό είναι λογικό και το αφύσικο είναι ανώμαλο και παράλογο.

 

Δεν φταίνε σκύλοι και γάτες, αλλά αφύσικοι άνθρωποι.

Απαράδεκτη κοινωνία. Εξαιρετικά απαράδεκτοι, επικίνδυνοι και αφύσικοι άνθρωποι!! Εξαιρετικά  απαράδεκτες και επικίνδυνες καταστάσεις!!!!

 

 

 

Βίντεο με σκύλο που επιτίθεται σε ένα άλλο σκύλο μέσα στη πόλη 


Για το περιστατικό με 2ροτβάιλερ που σκότωσαν 5χρονο αγοράκι: Τι πρέπει να τρώνε οι φίλοι μας σκύλοι και γάτες;

 

Είμαστε ό,τι τρώμε.
Ιπποκράτης

Ο χειρότερος εχθρός των ανθρώπων, των ζώων, των ψαριών και του περιβάλλοντος είναι ο άνθρωπος.

Εισροή αίματος, εκροήν πνεύματος κατεργάζεται. 
Ιπποκράτης

Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Η πολυφαγία και η κρεοφαγία αποχαυνώνουν τον νου και τον οδηγούν στην τρέλα.
Θεόφραστος

Είσαι άρρωστος; Σε τρώνε τα σκουλήκια.
Γνωμικό λαών που ζουν στα παράλια της Νοτιοανατολικής Μαύρης θάλασσας

Σχετικά Άρθρα

Φρίκη: Ροτβάιλερ σκότωσαν 5χρονο παιδί στην Κοζάνη |thetoc.gr


Τα μικρά μας αδέλφια σκύλοι και γάτες πρέπει να ζουν στη φύση και όχι μέσα στα σπίτια και στις αυλές, πρέπει να τρώνε μόνο φυσικές ζωντανές φυτικές τροφές και όχι μαγειρεμένες σάρκες-πτώματα όντων που σκότωσαν πριν μήνες και χρόνια κάποιοι επειδή υπάρχει ζήτηση.
Αν ένας σκύλος μεγάλος ο οποίος είναι συνέχεια δεμένος τρώει συνέχεια μαγειρεμένα πτώματα ζώων και των ψαριών, τρώει αυγά (υγρό κρέας), γαλακτοκομικά και θερμαινόμενες νεκρές φυτικές τροφές, τρώει αρτοσκευάσματα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι άρρωστο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μέσα του και στις τρίχες του τρισεκατομμύρια μικροσκοπικά, μικρά και μεγάλα σκουλήκια / παράσιτα το μήκος των οποίων μπορεί να φτάσει μέχρι και 15 - 20 μέτρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μολύνει όλους τους ανθρώπους, όλα τα ζώα και το περιβάλλον και να μην επιτίθεται σε ανθρώπους. Το ίδιο συμβαίνει και σε ελεύθερους σκύλους που ταϊζονται από τους ανθρώπους.
Κανένα ζώο στη φύση δεν μαγειρεύει, δεν ψήνει, δεν τηγανίζει και δεν ανακατεύει τροφές μεταξύ τους. Μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού είναι τα ζώα και πουλιά τα οποία είναι πτωματοφάγα, τα οποία όμως τα τρώνε αμαγείρευτα - ωμά. Γάτες και σκύλοι πρέπει να τρώνε μόνο φρούτα, λαχανικά και χόρτα: μπορούν να φάνε μικρές ποσότητες δημητριακά και όσπρια αμαγείρευτα, τα οποία όμως δεν είναι φυσικά για κανένα ζώο (εκτός των τρωκτικών και των πουλιών), δεν είναι φυσικά ούτε για μας τους ανθρώπους.
Βίβλος (Γέννηση, Στοίχοι 29 και 30)
"Να, σας έδωσα κάθε είδους χορτάρι, που κάνει σπόρους, και κάθε είδους δέντρο, που κάνει καρπούς. Όλα αυτά θα είναι η τροφή σας. Σε όλα τα ζώα της γης και τα πουλιά τ' ουρανού και τα ερπετά και σ' όλα τα πλάσματα της γης έδωσα χλωρό χορτάρι, για να τρέφονται μ' αυτό".

Διαβάστε πως εξελίχθηκε ζωή στη γη.

Διαβάστε βιβλίο του James Pedan «Vegetarian Cats and Dogs» για μια θηλυκιά λιονταρίνα που δεν ήθελε και δεν έτρωγε κρέας 
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΡΕΑΣ - Βιβλίο ''Vegetarian Cats and Dogs''

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΡΕΑΣ - Βιβλίο ''Vegetarian Cats and Dogs''

β) http://compassioncircle.com/wp-content/uploads/2015/03/vcd_sample.pdfΒίντεο με μικρούς μας αδελφούς να τρώνε ωμές φυτικές τροφές

Όλη η Γη πριν εκατομμύρια χρόνια ήταν καλυμμένη με τροπικά δάση, ακόμα και στο Βόρειο και στο Νότιο Πόλο υπήρχαν τροπικά δάση και όλα τα ζώα και πουλιά ήταν φρουτοφάγα – τρώγανε μόνο τροπικά φρούτα. Στα κάρβουνα που βγάζουν σε κάποια νησιά στο Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό βρίσκουν απολιθωμένα φύλλα φοίνικα. Οι γεωλόγοι ξέρουν. Η φυσική διατροφή των ανθρώπων και όλων των ζώων και πουλιών του κόσμου είναι να τρώνε μόνο τροπικά φρούτα (βλ. Ελληνική Μυθολογία, Παλαιά Διαθήκη και βιβλίο του James Pedan "Vegetarian Cats and Dogs" για ένα θηλυκό λιοντάρι που δεν ήθελε να φάει κρέας). Με την αλλαγή του κλήματος ο άνθρωπος και πολλά ζώα άρχισαν να τρώνε σάρκες άλλων ζώων, αλλά κανένα ζώο στη φύση δεν μαγειρεύει και μετρημένα στα δάκτυλα του χεριού είναι ζώα και πουλιά που τρώνε πτώματα αμαγείρευτα.

Όλα τα ζώα, άνθρωποι, πουλιά, ψάρια, ερπετά και φυτά έχουν κοινή καταγωγή.

Παλιά πριν 1,5 – 2,5 δισεκατομμύρια χρόνια δεν υπήρχαν ζώα, δεν υπήρχαν άνθρωποι. Παλιά υπήρχαν μόνο μονοκύτταροι και πολυκύτταροι οργανισμοί που ζούσαν στα βάθη των ωκεανών οι οποίοι δεν είχαν πεπτικό σύστημα. Ύστερα εμφανίστηκαν τα φυτά, ύστερα ψάρια, ύστερα μέλισσες, δεινόσαυροι. Μετά λεμούριοι. (Είμαστε, όπως έλεγε ο Αριστοτέλης, πολιτικά ζώα)

Με την αλλαγή του κλίματος και έλλειψη τροφής οι λεμούριοι χωρίστηκαν σε φυτοφάγα και σαρκοφάγα ζώα. Δηλαδή και άνθρωποι (ζώα) και σκύλοι, και γάτες, και άλογα, και αγελάδες, και χιλιάδες άλλα φυτοφάγα και σαρκοφάγα ζώα έχουν κοινή καταγωγή: έχουν, αν προσέξουμε καλά, πάρα πολλές ομοιότητες.

Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Με τα ζώα έχουμε συγγένεια. Με τα ψάρια έχουμε συγγένεια, με τα φυτά -θάμνους, δένδρα, χόρτα- έχουμε συγγένεια. Με τους πρώτο-μονοκύτταρους και πρώτο-πολυκύτταρους οργανισμούς έχουμε συγγένεια. Με τη Γη και το Σύμπαν έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τα ζώα και τα ψάρια. Προερχόμαστε από τα φυτά. Προερχόμαστε από πρώτο-μονοκύτταρους και πρώτο-πολυκύτταρους οργανισμούς. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και το πιο σωστό είναι να έχουμε αυτογνωσία, να ξέρουμε καλά την ιστορία εξέλιξης ζωής στη Γη και να ζούμε σύμφωνα με τους νόμους της φύσης.

Οι φίλοι μας σκύλοι και γάτες που τρώνε έτοιμες ζωικές τροφές, κονσέρβες, κροκέτες και νεκρές θερμαινόμενες φυτικές τροφές, σκύλοι και γάτες που τρώνε ανθρώπινα αποφάγια και αρτοσκευάσματα είναι πάντα άρρωστα και μεταδίδουν χιλιάδες μολυσματικές ασθένειες. Σε μια μελέτη για τους σκύλους και γάτες που πραγματοποιήθηκε από τους γιατρούς, βρέθηκε ό,τι σε τρίχες του σκύλου υπάρχουν δισεκατομμύρια ασκαρίδες. Γράφουν ότι μια θηλυκιά ασκαρίδα γεννάει κάθε μέρα περίπου 200 χιλιάδες αυγουλάκια!!!! Σε άλλη έρευνα των επιστημόνων γράφει ότι σε ένα γραμμάριο περιττώματος της γάτας υπάρχου 4 δισεκατομμύρια παράσιτα!!!! Φταίνε σκύλοι και γάτες; Όχι. Δεν φταίνε. Φταίνε άνθρωποι, γιατί όλα αυτά που έμαθαν και όλα αυτά που κάνουν είναι αφύσικα, παράλογα και ανώμαλα. Το φυσικό είναι λογικό και το αφύσικο είναι παράλογο και ανώμαλο.

Στους φίλους μας πρέπει να δίνουμε μόνο φυτικές, ωμές ζωντανές, ευκολοχώνευτες και δυναμωτικές τροφές που έχουν βιταμίνες, ένζυμα, βιοενέργεια, αναλλοίωτες πρωτεΐνες, μέταλλα και άλατα -φρέσκα φρούτα, λαχανικά, χόρτα, με προσοχή δημητριακά όπως αρακάς, καλαμπόκι, ρύζι, πλιγούρι, ψεύτοδημητριακά, όπως φαγόπυρο (ή μαυροσίταρο, ή χόντρος), κινόα και ιπποφαές, με προσοχή - σπάνια ξηρούς καρπούς και σπόρια. Οι φίλοι μας σκύλοι και γάτες τρώνε σχεδόν τα πάντα, απλώς συνήθισαν τελευταία στις σύγχρονες και αναπτυγμένες Δυτικές Κοινωνίες να τρώνε έτοιμες αφύσικες νεκρές ζωικές τροφές, επεξεργασμένες νεκρές φυτικές τροφές και αποφάγια και δεν πεινάνε. Κάποτε, πριν τους παγετώνες, όλα τα ζώα και πουλιά στη Γη ήταν φρουτοφάγα, τρώγανε μόνο τροπικά φρούτα.


Λίστα με ντόπια και τροπικά φρούτα, φρούτα του δάσους, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και σπόρια

Κατηγορίες φρούτων: Φρούτα εγχώρια: Μήλα, αχλάδια, βερίκοκα, κεράσια, βύσσινα, σταφύλια, σύκα, δαμάσκηνα, ροδάκινα, νεκταρίνια, ελιές, αβοκάντο, μούσμουλα, πεπόνι, καρπούζι, λωτοί κ.ά.

Μουροειδή, Φρούτα του δάσους: Μούρα, ακτινίδιο, αρώνια (black choce berry), βατόμουρα, άγρια βατόμουρα, γκότζι μπέρι (goji berry), κράνμπερι, φράουλα, σμέουρα, αγριοφράουλα, λαγοκέρασa, μούρα ακάι, μύρτιλο, φραγκοστάφυλο, κράνα (cornus mas) κ.ά.

Φρουτώδη λαχανικά: Ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, κολοκύθες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, μπάμιες, κ.ά.

Ξηροί καρποί, Σπόρια: Αμύγδαλα, καρύδια, πεκάν, φιστίκια, αράπικο φιστίκι, βραζιλιάνικο φιστίκι, κάσιους, μακαντάμια, φουντούκια, ηλιόσποροι, κολοκυθόσποροι, κουκουναρόσποροι κ.ά.

Τροπικά φρούτα: Μπανάνα, αβοκάντο, καρύδα, παπάγια, χουρμάς, μάνγκο, ανανάς, φρούτο του πάθους, καρποί κακάο, ασερόλα, asimina triloba, dimocarpus longan, litchi chinensis, passiflora, cyphomandra betacea, feijoa sellowiana, ugni molinae, myrica rubra, cudrania tricuspidata, solanum quitoense, solanum sessiliflorum, solanum muricatum, pouteria lucuma, serenoa repens, lardizabala biternata, hovenia dulcis, pourouma cecropiaefolia, citropsis schweinfurthii, astrocaryum vulgare, euterpe oleracea, blighia sapida, sapindaceae, malpighia glabra l.
κ.ά.


Λίστα με μολυσματικές ασθένειες και ψυχικές διαταραχές

Αδυναμία, εξασθένιση οργανισμού
Αιμορροΐδες
Ακράτεια ούρων
 
Αλκοολισμό
Αλλεργίες
Αμυγδαλίτιδα
Αναιμία
Άνοια
 
Αρθρίτιδα
Αρτηριοσκλήρυνση
Άσθμα
Χαμηλό σωματικό βάρος
Βήχα
Βρογχίτιδα
 
Γαστρίτιδα

Γήρανση του οργανισμού
Γρίπη
Γυναικολογικά (ινομυώματα, εμμηνορροϊκοί πόνοι, κονδυλώματα,
  έρπης, τριχομονάδες κλπ.)
Δερματοπάθειες (ακμή, δερματίτιδα, έκζεμα, ψωρίαση κ.ά.)
Διαβήτη
Δυσκοιλιότητα
Δυσπεψία
Εγκεφαλοπάθειες
Έλκος
Ελμινθίαση (σκουλήκια στα έντερα, στο στομάχι κ.α.)
Ελονοσία
Ημικρανίες
Ηπατίτιδα, ηπατοπάθειες
Διαταραχές του θυρεοειδή
 
Θρομβοφλεβίτιδα 
(Tamara Svitseva, Тамара Свищева:Θρόμβοι είναι αποικίες των τριχομονάδων)
Ιγμορίτιδα
Ιλαρά
Ίλιγγο
Καρδιοπάθειες
Καρκίνο
Κρυολογήματα
 
Λευχαιμία

Λοιμώδη αναιμία
Μηνιγγίτιδα
Μολύνσεις ουροποιητικού συστήματος
Μυκητίαση
Ναρκομανία (βλ. "Εξαφάνιση μιας γυναίκας, Εξαφάνιση μικρού Άλεξ")
Νεφροπάθειες
Νοητική υστέρηση, απώλεια μνήμης, Αλτσχάιμερ
Οστεοπόρωση, χαμηλό ανάστημα, οστεοαρθρίτιδα
Οφθαλμοπάθειες
Παθήσεις των δοντιών και των ούλων (τερηδόνα, ουλίτιδα κ.ά.)
Πανώλη
Νόσος του Πάρκινσον
Παχυσαρκία
Πνευμονία
Προστατίτιδα
 
Ρευματισμοί
Σαλμονέλωση
Ανικανότητα, υπογονιμότητα, στείρωση
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Σκωληκοειδίτιδα
Στοματίτιδα
Σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου
Συχνοουρία
 
Σχιζοφρένια
Τερατογένεση
Υψηλά τριγλυκερίδια
Τριχόπτωση
Υπέρταση
 
Υπόταση
Φλεγμονές
Φοβίες
 
Φυματίωση
Υψηλή «κακή» χοληστερίνη (
LDL)
Ψύχωση, ανισόρροπο χαρακτήρα, κρίσεις πανικού, επιθετικότητα
Ωτίτιδες
και πολλές άλλες σωματικές και 
ψυχικές ασθένειες

Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για πολλές ασθένειες. Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για σωματικές και ψυχικές ασθένειες, δεν πρέπει να μιλάμε για την ψύχωση, ανισόρροπο χαρακτήρα, κρίσεις πανικού και επιθετικότητα. Η ασθένεια είναι μία. Πάσχει όλος ο οργανισμός. (Βλ. Ολιστική Ιατρική, Ολιστική Ιπποκράτεια Θεραπευτική)
Από το βιβλίο της Δρ. Ανν Γουίγκμορ «Γίνε γιατρός του εαυτού σου»,
σελ. 117 -119, Εκδόσεις «Διόπτρα»

Η εμπειρία ενός καλού μου φίλου, του Τζον Μακντόναλτ δείχνει τη σχεδόν ακατανίκητη κακή επίδραση που ασκούν οι ακατάλληλες τροφές στον οργανισμό μας. Πριν μερικά χρόνια, ο Τζον είχε ένα κατάστημα μικρών ζώων που ειδικευόταν στην ανατροφή λευκών ποντικιών. Πουλούσε ποντίκια κατά χιλιάδες, σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Ο Τζον έτρεφε τα ποντίκια σε ένα περιφραγμένο χώρο, στον οποίο είχε τοποθετήσει μια μεγάλη μπάλα άχυρο. Μέσα στο ξερό αυτό χόρτο τα ποντίκια είχαν φτιάξει μια πραγματική «πολυκατοικία». Είχαν ανοίξει τούνελ και είχαν φτιάξει κρεμαστούς κήπους, πολυόροφες φωλιές και μπαλκόνια, όπου μεγάλωναν τα μικρά τους μέσα σε μια αρμονική ατμόσφαιρα συνεργασίας. Παντού επικρατούσε ειρήνη και ηρεμία.

Κάποια στιγμή ο Τζον άρχισε να ανησυχεί για τις αυξήσεις στις τιμές των δημητριακών με τα οποία έτρεφε τα ποντίκια και άρχισε να ψάχνει για κάποιο τρόπο που θα του επέτρεπε να μειώσει το κόστος. Ένας γείτονάς του είχε μια μεγάλη πανσιόν και προσφέρθηκε να του δίνει τα αποφάγια από το εστιατόριο της πανσιόν. Ο Τζον δέχτηκε ευχαρίστως μια και αυτό σήμαινε πως θα μεγάλωναν τα κέρδη του. 

Όταν όμως τα δημητριακά αντικαταστάθηκαν από τα αποφάγια, απλώθηκε παντού καταστροφή. Οι τροφές που έτρωγαν οι άνθρωποι κατέστρεψαν τη γαλήνη που επικρατούσε στην κοινότητα των ποντικιών και εξαφάνισαν κάθε πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους. Καβγάδες ξέσπασαν μεταξύ τους και μέσα στους διαδρόμους της αχυρόμπαλας μαίνονταν πραγματικές μάχες. Μέχρι το τέλος της βδομάδας το δάπεδο του περιφραγμένου χώρου ήταν στρωμένο από νεκρά ποντίκια. Γονείς έτρωγαν τα μικρά τους και τα δυνατά ποντίκια σκότωναν τα πιο αδύνατα χωρίς καμιά πρόκληση.

Ο Τζον κατάλαβε ότι αν συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση θα καταστρεφόταν. Πέταξε λοιπόν τα αποφάγια και άρχισε να ταΐζει και πάλι τα ποντίκια με σπόρους. Τα αποτελέσματα της αλλαγής στο διαιτολόγιό τους έγινε γρήγορα φανερά. Σταμάτησε να βρίσκει σκοτωμένα ή μισοφαγωμένα ποντίκια. Η ιστορία αυτή δεν είναι φανταστική, αλλά απόλυτα τεκμηριωμένη και πραγματική. Και αυτό που έκαναν οι ανθρώπινες τροφές στα ποντίκια, το κάνουν και στους ανθρώπους, ασκώντας την καταστροφική τους επίδραση σε μικρούς και μεγάλους.

Να και ένα άλλο περιστατικό που αποδείχνει το χάος που μπορεί να δημιουργήσουν οι ακατάλληλες τροφές. Στις αρχές του Μάη δυο λευκές γάτες, που ήταν αδελφές, γέννησαν και οι δυο μέσα στο συρτάρι ενός γραφείου. Τρέφονταν με μια ήπια, ξερή τροφή για γάτες, ανακατωμένη με φρεσκοκομμένο σιταρόχορτο. Μέσα στο συρτάρι επικρατούσε αρμονία και τα οχτώ γατάκια θήλαζαν το πολύτιμο γάλα, χωρίς να ξέρουν ποια από τις δύο γάτες είναι η μητέρα τους.

Στις 25 του Μάη, μετά από μια διαφήμιση που έδειξε η τηλεόραση, σταματήσαμε να δίνουμε στις γάτες τη συνηθισμένη τους τροφή. Στη θέση της τους δόθηκε κονσερβαρισμένο κρέας χωρίς σιταρόχορτο. Στις 31 του Μάη, οι δυο γάτες κυλιόνταν στο πάτωμα γρατσουνώντας η μια την άλλη και ματώνοντας τις λευκές τους γούνες. Εκείνο το βράδυ δεν τους δόθηκε κονσερβαρισμένο κρέας, αλλά η ήπια τροφή για γάτες με το σιταρόχορτο. Αυτό συνεχίστηκε για μερικές μέρες και μέσα σε μια βδομάδα οι δυο γάτες ήταν ξαπλωμένες και πάλι ειρηνικά στο συρτάρι και τάιζαν και οι δύο σε συνεργασία τα γατάκια. Το πείραμα επαναλήφθηκε άλλη μια φορά, για να βεβαιωθούμε ότι η αλλαγή στη διάθεση των ζώων οφειλόταν στην τροφή. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Σχετικά με θέμα
· Λεϊσμανίαση (PDF, 818 kB) 

Σπογγιόμορφη Εγκεφαλοπάθεια  
· Obex (PDF, 20 kB)

Φυματίωση 
· Πνεύμονες (PDF, 69 kB) 

Αλλοιώσεις σφαγείων 
Νοσήματα που οφείλονται σε παράσιτα των ζώων 

Συνολικά νοσήματα σφαγείων 
· Εικόνες σφαγείων (PDF, 211 kB) 
Άρθρο "Γιατι ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ;"
Κάθε ένας από εμάς έχει ένα καταπληκτικό δώρο - τη ζωή.
    Η υγεία είναι πλουτισμός! Ανεκτίμητη και τυχεροί οποί την έχουν. Υγεία, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από εμάς ίδιους, πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Για να χάσουμε την υγεία είναι πιο εύκολο, παρά να την  επαναφέρουμε.

Πώς προσέχετε εσείς αυτό το πολύτιμο δώρο της φύσης; Προσέχετε την υγεία σας και τους ανθρώπους γύρο σας;

Γνωρίζετε τις αιτίες τις ασθένειας;
Οποιαδήποτε ασθένεια στον άνθρωπο έχει την αιτία….Γνωρίζετε την αιτία των ασθενειών!?Αποδυνάμωση  του ανοσοποιητικού συστήματος  και  λοιμώξεις από παράσιτα: πρωτόζωα, ιούς, μύκητες και βακτήρια.

  1.  Τα ιατρικά στατιστικά στοιχεία αποδεκτοί.Σύμφωνα  με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) από 50 εκατομμύρια ανθρώπους  που πεθαίνουν κάθε χρόνο στον κόσμο, στα περισσότερα  από 16εκατομμύρια, τις αίτιες του θανάτου αποτελούνται από λοιμώξειες νοσοι. Σύμφωνα με τη διάγνωση, το 97% του πληθυσμού έχουν παράσιτα: 25% μυκητεστικές λοιμώξεις, το 65%, των παρακολουθούντων ασθενών, έχουν προσβληθεί από το τοξόπλασμα – μικροσκοπικά παράσιτα.
Περισσότερα  
Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο για τα παράσιτα 
http://humanisticecology.blogspot.gr/2010/08/blog-post_10.html

Επίσης 
Χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο εδώ
Περισσότερα άρθρα, βιβλία, φωτογραφίες, βίντεο, σύνδεσμοι στο google, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και εγκυκλοπαίδειες


Βασίλης Καφαταρίδης

1. Ουμανιστική Χορτοφαγία 

2. Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία: Φρουτοφαγία, Ωμοφαγία & ΩμοΜονοφαγία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου